Creëer de Perfecte Sfeer met een Inbouw Elektrische Haard (2024)

E-series E55'' & E65'' elektrische open haarden verkrijgbaar!

+31773730007

Creëer de Perfecte Sfeer met een Inbouw Elektrische Haard (1) nl

  • en
  • de
  • fr
  • es
  • cz
  • sv
  • pl
  • ro
  • sk
  • it
  • pt
  1. Home
  2. Blog
  3. Creëer de Perfecte Sfeer met een Inbouw Elektrische Haard

Creëer de Perfecte Sfeer met een Inbouw Elektrische Haard

Een elektrische haard inbouwen biedt vele voordelen voor het creëren van de perfecte sfeer in jouw huis. Met een elektrische haard met verwarming geniet je van de gezelligheid van een open haard, zonder de rompslomp van houtblokken en roet.

Deze sfeerhaarden inbouw zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en zorgen voor een warme en knusse uitstraling in elke kamer. Kies voor een elektrische haard inbouw en geniet van de gezelligheid en comfort die het met zich meebrengt.

Elektrische openhaard inbouwen met installatie gemak

Het gemak van installatie is een belangrijk aspect bij het kiezen van nieuwe elektrische sfeerhaard. De E-series van Kalfire zijn volledig Plug & Play, stekker erin en de haard kan gebruikt worden. Dit heeft als voordeel dat er geen rookkanaal of wand aanpassingen nodig zijn.

Het gemak van installatie maakt het mogelijk om snel aan de slag te gaan. Hierdoor kan er direct geprofiteerd worden van de nieuwste innovaties.

Elektrische Haard met Verwarming: Functionaliteit en Stijl Gecombineerd

De elektrische haard E-one is te leveren met Atmos heating. Bij de E-series zit er standaard een verwarmingselement ingebouwd. De verwarmingsunit zorgt voor een gestage en aangename luchtstroom onder een hoek van 45 graden, wat zorgt voor een unieke vuurervaring in elektrische haarden.

Creëer de Perfecte Sfeer met een Inbouw Elektrische Haard (14)

Design opties

De elektrische sfeerhaarden zijn te voorzien van diverse design opties. Zo is er voor de E-series haard een Design Frame of Mediawall beschikbaar, welke ook weer aan te vullen zijn met bijpassende LED-strips. Deze LED-strips zorgen ervoor dat er niet alleen een vuurbeleving is maar ook een waanzinnige lichtbeleving.

De E-one is dé elektrische sfeerhaard inbouw optie. Deze haard komt volledig tot zijn recht in een op maat gemaakt meubel. Onze gespecialiseerde Kalfire dealers kunnen je hiermee helpen. De inbouw sfeerhaard is voorzien van een design bodemplaat en ook van een dual flame optie.

Wil je alle de diverse opties en modellen in het echt zien? Er is altijd een showroom van een Kalfire dealer in de buurt! Of maak een afspraak en kom langs in ons eigen experience center!

Energiezuinige haard

De Elektrische haard inbouwen met verwarming is bovendien ook een zeer energie zuinige optie. Wanneer de heater wordt gebruikt zorgt deze ervoor dat er zeer lokaal verwarmd wordt. Daarbij is er bij de ontwikkeling van de haarden rekening gehouden met het energie gebruik van de unit.

Dit heeft er tot geleid dat de heater, op vol vermogen bij een E-one 100 of E-one 130 slechts 2Kw gebruikt.

Open Haard Elektrisch: De Veilige Keuze

Een van de gedachten bij een open haard is dat deze voor gevaar kan zorgen in de woning of voor rook en geur in de woonkamer zorgt. Bij de elektrische inbouw haard is dit iets wat totaal geen factor speelt.

Overigens is dit bij onze gesloten houthaarden of gashaarden is dit ook niet van toepassing. Je moet de haarden alleen verantwoord gebruiken😉

Geen brandgevaar

Het vuur in een inbouw elektrische haard of vrijstaande elektrische haard is zeer natuurgetrouw maar uiteindelijk niet echt. Hierdoor is er geen brandgevaar bij deze sfeerhaarden. Ook de elektrische haard met verwarming wordt niet dusdanig warm dat hier gevaar door ontstaat.

De haarden voldoen allemaal ruimschoots aan diverse eisen binnen keuringen die hiervoor Europees en wereldwijd zijn vastgesteld.

Makkelijk te bedienen open haard of inbouwhaard

Gemak dient de mens en dat dient natuurlijk ook te gelden bij een inbouwhaard! De holografische of elektrische haarden zijn op meerdere manieren te bedienen. iedere haard heeft zijn eigen afstandsbediening waarmee alle functies eenvoudig te bedienen zijn.

Er is een Kalfire Connected App ontwikkeld. Hiermee is de inbouwhaard via een smartphone of tablet eenvoudig te verbinden en te bedienen. Meer lezen? Bekijk dan hier de app voor de E-series

Creëer de Perfecte Sfeer met een Inbouw Elektrische Haard (15)

Geen rookkanaal nodig bij haard inbouw

Een van de grootste voordelen is het feit dat er geen rookkanaal nodig is bij een elektrische haard inbouw. Toch zien wij wel eens realisaties van elektrische haarden met een pijp erbij of traditionele schouw. Dit geeft een zeer authentiek gevoel en sfeer.

Onze E-series zijn volledig vrijstaand te plaatsen op ieder tv-meubel of kast. Met een uitbreiding met design frame ombouw is deze bovendien ook overal op de muur te hangen. Let er wel op dat een stopcontact in de buurt wel praktisch is. Een toevoeging aan het interieur is het in ieder geval zeker. De combinatie inbouwhaard en televisie wordt vaak gemaakt. elektrische haard inbouw inbouw

Creëer de Perfecte Sfeer met een Inbouw Elektrische Haard (16)

E-one 100 Front Freestanding - Vrijstaande haard

Binnen de E-one lijn is de E-one 100F FR het model dat vrij te plaatsen is. Deze haard is hier geplaatst op een zwevend meubel en fungeert als eyecatcher in de ruimte.

De diverse E-one modellen zijn in meerdere unieke opstellingen te zien in ons experience center. Kom gerust een keer langs voor advies en inspiratie.

Creëer de Perfecte Sfeer met een Inbouw Elektrische Haard (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Errol Quitzon

Last Updated:

Views: 5512

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Errol Quitzon

Birthday: 1993-04-02

Address: 70604 Haley Lane, Port Weldonside, TN 99233-0942

Phone: +9665282866296

Job: Product Retail Agent

Hobby: Computer programming, Horseback riding, Hooping, Dance, Ice skating, Backpacking, Rafting

Introduction: My name is Errol Quitzon, I am a fair, cute, fancy, clean, attractive, sparkling, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.